Profan Motion S.A. 30 Χρόνια Εμπειρίας στα Είδη Μετάδοσης Κίνησης.
Υπηρεσίες
Ενδεικτικά κάποιες από τις Τεχνικές Υπηρεσίες μας είναι οι παρακάτω:

- Τεχνογνωσία στα προιοντα που εμπορευόμαστε (γνωρίζοντας καλά το προιον σου, δίνεις πάντα την πιο αξιόπιστη λύση).
- Μελέτη, Κατασκευή και Εγκατάσταση Ηλεκτρολογικών Πινάκων Αυτοματισμού.
- Προγραμματισμός Inverter και PLC Siemens.
- Επίσημο και αποκλειστικό service Ελλάδος στα προιοντα της Festo.
- Επιτόπου συγκολλήσεις μεταφορικών ταινιών απο το έμπειρο δυναμικό από τεχνικούς μας με εργαλεία τελευταίας τεχνολογία αιχμής.
- Αμεσότητα στην παράδοση.
- Λύσεις σε περίπλοκες εφαρμογές όπου συνδιάζουμε την εμπειρία μας με την τεχνογνωσία μας.
- Μελέτη, Κατασκευή και Εγκατάσταση Πνευματικών Πινάκων για πρατήρια υγρών καυσίμων.
- Επίσκεψη τεχνικών μας στις εγκαταστάσεις σας για μέτρηση μεταφορικών ταινιών.

Η εταιρία Profan Motion S.A. εκτός από το ισχυρό δυναμικό στην μετάδοση κίνησης, είναι ο μεγαλύτερος αντιπρόσωπος της Festo στην Ελλάδα. H εταιρία μας παρέχει το γενικό service Ελλάδος σε όλα τα εξαρτήματα FESTO τα οποία μπορούν να επισκευαστούν. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και γρήγορη παράδοση.

Μπορούμε να κάνουμε μελέτη και να προτείνουμε λύσεις σε κάθε τύπου μηχανής ανάλογα με την εφαρμογή με πνευματικά συστήματα η ηλεκτρικά με servo. Κατασκευή πινάκων αυτοματισμού ετοίμους για τοποθέτηση προσαρμοσμένοι στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Όπως οι πίνακες ΑΤΕΧ για τα πρατήρια BP και EKO τα οποία έχουν προδιάγραφες Festo και κατασκευάζονται μόνο από την εταιρία μας.

Η εταιρία μας προσφέρει οποιαδήποτε τεχνική πληροφορία χρειαστεί για τα προιόντα της όπως και μελέτη για την αξιοποίηση των προιόντων της στην εκάστοτε εφαρμογή. Επίσης το εξειδικευμένο μας προσωπικό μπορεί να κάνει επι τόπου συγκολήσεις μεταφορικών ταινιών όπως και επισκευές σε παλιές μεταφορικές ταινίες. Στο κομμάτι του αυτοματισμού παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μελετώντας, σχεδιάζοντας, υλοποιώντας, προγραμματίζοντας. Παρέχουμε τις λύσεις για τον αυτοματισμό σας ολοκληρωμένα και υπεύθυνα χάρη στη μακροετή εμπειρία που διαθέτουμε στον χώρο της βιομηχανίας.

Είμαστε στην διάθεση σας.
Γιώργος Τριανταφυλλάκης.

Let's connect

Contact Information

Διεύθυνση: Τατοΐου 157, Μεταμόρφωση, ΤΚ 14452.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2102834508.

Fax: +30 2102834737.

Email:
(Front Desk) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(Sales Dept.) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τομείς Εφαρμογών

Βιομηχανία Τροφίμων-Ποτών, Κλωστοϋφαντουργία, Εκτυπώσεις, Χαρτιού, Ταχυδρομείου, Βιομηχανία Ξύλου, Καπνοβιομηχανία, Αγροτική Βιομηχανία και Μηχανημάτων, Διαχείριση Υλικών-Αεροδρομίων, Εξοπλισμοί Μηχανημάτων, Βιομηχανία Συσκευασίας-Εμφιάλωσης, Βιομηχανία Αυτοκινήτων-Eλαστικών, Βιομηχανία Τσιμέντων, Ορυχεία και Λατομεία, Βιομηχανία Μαρμάρου, Τουβλοποιίας-Κεραμικών, Χαλυβουργία-Eπεξεργασία Mετάλλων, Ανακύκλωση-Βιολογικοί Καθαρισμοί, Χημικές Βιομηχανίες-Διυλιστήρια, Ενέργεια, Φυσικές-Ανακυκλώσιμες Πηγές.

Brands

Προϊόντα

Μειωτήρες, Κινητήρες, Inverters, Ταινίες, Ερπύστριες-Πλαστικά Στοιχεία, Iμάντες Κίνησης, Τροχαλίες, Αλυσίδες Κίνησης, Ράουλα, Αλυσοτροχοί, Πλέγματα, Κοχλίες, Κουβαδάκια, Αλυσίδες Μεταφοράς, Γρανάζια, Κόπλερ, Μηχανικά, Υδραυλικά, Κουζινέτα, Ιμάντες Μεταφοράς, Συνδετήρες Ταινιών, Ειδικά Μεταλλικά Εξαρτήματα, Κωνικές Πλήμνες, Σφιγκτήρες Αξόνων, Καρδανικοί Σταυροί, Επενδύσεις Τυμπάνων, Λιπαντικά, Κουζινέτα Ευθύγραμμης Ολίσθησης, Συσκευές Συγκόλλησης και πολλά άλλα προϊόντα κίνησης και μεταφοράς.

Collaborators

Τρόφιμα, κλωστοϋφαντουργία, αεροδρόμια, συσκευασίες, χαρτί και εκτύπωση, χειρισμός υλικών, κοπή και διάτρηση, ξύλο και πρώτες ύλες και πολλά άλλα.
© 2019 - 2020 Profan.gr
All Rights Reserved.
Designed with Respect by Anastasios Plus.
Η Profan Motion S.A. είναι αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα των οίκων Chiorino και Siti Spa.
GDPR: Τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δηλώσει στις οικονομικές υπηρεσίες της PROFAN MOTION ΑΕ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτήν, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου τηρούνται για όσο διάστημα επιβάλλει ο Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών και δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
Profan.gr is secured by Let's Encrypt SSL. Let's Encrypt is an open certificate authority brought to you by the non-profit Internet Security Research Group (ISRG).