Οι Υπηρεσίες Μας

Ενδεικτικά κάποιες από τις Τεχνικές Υπηρεσίες μας είναι οι παρακάτω:

#WeMoveYourWorld

- Τεχνογνωσία στα προϊόντα που εμπορευόμαστε (γνωρίζοντας καλά το προιον σου, δίνεις πάντα την πιο αξιόπιστη λύση).

- Μελέτη, Κατασκευή και Εγκατάσταση Ηλεκτρολογικών Πινάκων Αυτοματισμού.

- Προγραμματισμός Inverter και PLC Siemens.

- Επίσημο και αποκλειστικό service Ελλάδος στα προϊόντα της Festo.

- Επιτόπου συγκολλήσεις μεταφορικών ταινιών απο το έμπειρο δυναμικό από τεχνικούς μας με εργαλεία τελευταίας τεχνολογία αιχμής.

- Αμεσότητα στην παράδοση.

- Λύσεις σε περίπλοκες εφαρμογές όπου συνδιάζουμε την εμπειρία μας με την τεχνογνωσία μας.

- Μελέτη, Κατασκευή και Εγκατάσταση Πνευματικών Πινάκων για πρατήρια υγρών καυσίμων.

- Επίσκεψη τεχνικών μας στις εγκαταστάσεις σας για μέτρηση μεταφορικών ταινιών.

Η εταιρεία Profan Motion S.A. εκτός από το ισχυρό δυναμικό στην μετάδοση κίνησης, είναι ο μεγαλύτερος αντιπρόσωπος της Festo στην Ελλάδα. H εταιρία μας παρέχει το γενικό service Ελλάδος σε όλα τα εξαρτήματα FESTO τα οποία μπορούν να επισκευαστούν. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και γρήγορη παράδοση.

Μπορούμε να κάνουμε μελέτη και να προτείνουμε λύσεις σε κάθε τύπου μηχανής ανάλογα με την εφαρμογή με πνευματικά συστήματα η ηλεκτρικά με servo. Κατασκευή πινάκων αυτοματισμού ετοίμους για τοποθέτηση προσαρμοσμένοι στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας. Όπως οι πίνακες ΑΤΕΧ για τα πρατήρια BP και EKO τα οποία έχουν προδιάγραφες Festo και κατασκευάζονται μόνο από την εταιρία μας.

Η εταιρεία μας προσφέρει οποιαδήποτε τεχνική πληροφορία χρειαστεί για τα προιόντα της όπως και μελέτη για την αξιοποίηση των προιόντων της στην εκάστοτε εφαρμογή. Επίσης το εξειδικευμένο μας προσωπικό μπορεί να κάνει επι τόπου συγκολήσεις μεταφορικών ταινιών όπως και επισκευές σε παλιές μεταφορικές ταινίες. Στο κομμάτι του αυτοματισμού παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μελετώντας, σχεδιάζοντας, υλοποιώντας, προγραμματίζοντας.

Παρέχουμε τις λύσεις για τον αυτοματισμό σας ολοκληρωμένα και υπεύθυνα χάρη στη μακροετή εμπειρία που διαθέτουμε στον χώρο της βιομηχανίας.

Είμαστε στη διάθεση σας.

Γιώργος Τριανταφυλλάκης.

Code by: overmedia.sa