PROFAN MOTION S.A.
Τριάντα έτη εμπειρίας στα είδη Μετάδοσης Κίνησης.

FAQ: Frequently Asked Questions

Σε αυτό τον τομέα αναρτούμε συχνές ερωτήσεις πελατών μας και κυρίως ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ακριβώς το αντικείμενο που ασχολείται η εταιρία PROFAN MOTION SA.

Τι είδους προιόντα διαθέτει η εταιρία σας?
Η εταιρία PROFAN MOTION SA ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει αξιόπιστα προιόντα και υπηρεσίες στου πελάτες της. Ο τομέας που δραστηριοποιείτε είναι η προμήθεια ειδών μετάδοσης κίνησης και μεταφοράς όπου υπάρχει η ανάγκη για κίνηση. Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό καλύπτοντας όλο το φάσμα των εφαρμογών . Περιπληπτικά κάποιες απο τις ομάδες προιόντων μας είναι οι μειωτήρες κίνησης, οι μεταφορικές ταινίες, οι ιμάντες ισχύος, οι ηλεκτροκινητήρες, τα ρουλεμάν, τα ράουλα, τα Inverters κ.α

Ποιοι είναι οι τομείς εφαρμογών των προιόντων που διαθέτετε?
Οι τομείς εφαρμογών που τα προιόντα μας έχουν να κάνουν με: Βιομηχανία Τροφίμων - Ποτών, Κλωστοϋφαντουργία, Εκτυπώσεις, Χαρτιού, Ταχυδρομείου, Βιομηχανία Ξύλου, Καπνοβιομηχανία, Αγροτική Βιομηχανία και Μηχανημάτων, Διαχείριση Υλικών-Αεροδρομίων, Εξοπλισμοί Μηχανημάτων, Βιομηχανία Συσκευασίας-Εμφιάλωσης, Βιομηχανία Αυτοκινήτων-Eλαστικών, Βιομηχανία Τσιμέντων, Ορυχεία και Λατομεία, Βιομηχανία Μαρμάρου, Τουβλοποιίας-Κεραμικών, Χαλυβουργία-Eπεξεργασία Mετάλλων, Ανακύκλωση-Βιολογικοί Καθαρισμοί, Χημικές Βιομηχανίες-Διυλιστήρια, Ενέργεια, Φυσικές-Ανακυκλώσιμες Πηγές, Γυμναστήρια.

Γιατί να προτιμήσω την εταιρία PROFAN MOTION SA έναντι του ανταγωνισμού?
Θα προτιμήσω την εταιρία PROFAN MOTION SA γιατί θα μου παρέχει σίγουρες αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για τις εφαρμογές μου. Αυτό η εταιρία μας το έμαθε απο την εμπειρία των 30 ετών μέσα στην αγορά, την συνεχή εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της και μέσα απο τις συνεχόμενες καινούριες συνεργασίες της με εργοστάσια που προσφέρουν την τεχνολογία αιχμής στα συγκεκριμένα είδη προιόντων .

Ποιοι είναι οι στόχοι της εταιρίας PROFAN MOTION SA στο άμεσο μέλλον?
Η εταιρία μας έχει σαν πρότιστο στόχο την άμεση καΙ ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της. Αυτό δημιουργεί τις βάσεις της επιτυχίας. Γι αυτό το πελατολόγιο μας διογκώνεται με γοργούς ρυθμούς. Η εταιρια PROFAN MOTION SA λειτουργώντας όλα αυτά τα χρόνια με πρότυπα οργάνωσης μεγάλων επιχειρήσεων παρέχοντας στον πελάτη τα σωστά προιόντα και υπηρεσίες.

Πόσο αξιόπιστα είναι τα προιόντα της εταιρίας σας?
Τα προιόντα της εταιρίας μας διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά και τις εγγυήσεις καλής λειτουργίας υπό προυποθέσεις πάντα σωστής τοποθέτησης. Πιο συγκεκριμένα ανατρέξτε στον τομέα του site μας Certifications .

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό προιόν για την εκάστοτε εφαρμογή μου?
Η εταιρία μας διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό με εξαιρετική εμπειρία και μηχανολογικές γνώσεις στέκοντας δίπλα στον πελάτη ερευνώντας και μελέτώντας την εφαρμογή του καταλλήγουμε πάντα στον πιο σωστό συνδιασμό προιόντων.

Σε περίπτωση που κάποιο προιόν δεν πληρεί τις ανάγκες του πελάτη υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης?
Κατόπιν της μελέτης και επιλογής του κατάλληλου προιόντος στην εφαρμογή σας κρίνεται αναγκαίο να διευκρινηστεί αν η εγκατάσταση του προιόντος έχει γίνει σωστα . Σε περίπτωση που αυτό είναι ορθό η εταιρία μας αντικαθιστά το προιόν με δική της ευθύνη.

Support & Logistics

Chief Executive Officer

Όλη η ομάδα μας και ο καθένας ξεχωριστά, στο πλευρό σας, με στόχο τους "να βάλουν τον κόσμο σας σε κίνηση"!
Sales Department

Πωλήσεις

Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας. Υπάρχει πάντα ένας τεχνικός, με αποδεδειγμένες γνώσεις, για εσάς.
Accounting and Logistics

Λογιστήριο

Το λογιστήριο μας είναι στην διάθεση σας. Η Αγγελική έχει την δυνατότητα να σας ενημερώσει για τον λογαριασμό σας.

#WeMoveYourWorld

Μεταφορικές Ταινίες

Οι Μεταφορικές Ταινίες μας απευθύνονται σε βιομηχανίες τροφίμων, διακίνησης, συσκευασίας, αεροδρόμια, διαδρόμους γυμναστικής όπως και όπου υπάρχει ανάγκη μεταφοράς. Διαθέτουμε επίσης υλικά και μηχανές επεξεργασίας των ταινιών όπως πρέσσες συγκόλησης.

Οι Μεταφορικές Ταινίες μας κατασκευάζονται κατά παραγγελία στις επιθυμητές διαστάσεις, ατέρμωνες με θερμοκόλληση ή συνδετήρες ή και επιτόπου στις εγκαταστάσεις του εκάστοτε πελάτη.

Ηλεκτροκινητήρες

Έχουμε μεγάλο stock από Τριφασικούς και Μονοφασικούς ηλεκτροκινητήρες Ιταλικής και Γερμανικής προέλευσης.

Οι ηλεκτροκινητήρες είναι η κινητήριος δύναμη της βιομηχανίας, λόγω της αναγκαιότητας για κίνηση και μεταφορά, μετατρέποντας την ηλεκτρική ισχύς σε κινητική ενέργεια. Επίσης διαθέτουμε Τριφασικούς Ηλεκτρικούς Κινητήρες άμεσα στις εξής ισχύες από 0.18 KW έως 30 KW απο 900 rpm έως και 2800 rpm σε B3, B5, B14.

Αυτοματισμός

Η Profan Motion S.A. αντιπροσωπεύει όλη την γκάμα των προιόντων αυτοματισμού της SIEMENS. Διαθέτουμε Plc, Inverters, Οθόνες, LOGO κλπ.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας παρέχει οποιαδήποτε τεχνική λύση, πληροφορία όπως και να αναλάβει εξ’ολοκλήρου τον αυτοματισμό σας.

Μειωτήρες Κίνησης

Η Profan Motion S.A. διαθέτει μεγάλη γκάμα μειωτήρων σε STOCK. Διαθέτουμε Ευθύγραμμους Μειωτήρες Κίνησης, Γωνιακούς Μειωτήρες Κίνησης, Γωνιακούς Γραναζωτούς Μειωτήρες Κίνησης.

Αντιπροσωπεύουμε τον Ιταλικό οίκο SITI spa και Zambello όπως και τον Γερμανικό οίκο FLENDER SIEMENS στην Ελλάδα. Υπάρχουν άμεσα διαθέσιμοι Μειωτήρες Κίνησης σε όλα τα μεγέθη με πολλές επιλογές Σχέσης Μείωσης.

Ρουλεμάν

Τα προϊόντα και οι λύσεις της NSK πρωτοστατούν οπουδήποτε υπάρχει κίνηση, αλλά και οπουδήποτε επικρατούν οι δυσκολότερες συνθήκες. Ως ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές ρουλεμάν, εξαρτημάτων γραμμικής τεχνολογίας και συστημάτων διεύθυνσης, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας λύσεις οι οποίες προσαρμόζονται επακριβώς σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και επιχειρησιακών τομέων.

Inverters

Διαθέτουμε Ρυθμιστές Στροφών (Inverters) για οποιαδήποτε εφαρμογή. Με τα Inverters πετυχαίνουμε μείωση κατανάλωσης ενέργειας ρυθμίζοντας την συχνότητα του ρεύματος.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη για την παραμετροποίηση και την εγκατάσταση των Inverters.

Let's connect

Γραφεία

Τατοΐου 157
Μεταμόρφωση
144 52, Αθήνα

Επικοινωνία

Τηλ.: 210 2834508.
Φαξ.: 210 2834737.
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πωλήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αντιπροσωπευόμενοι Οίκοι

Χρήστες

Τρόφιμα, κλωστοϋφαντουργία, αεροδρόμια, συσκευασίες, χαρτί και εκτύπωση, χειρισμός υλικών, κοπή και διάτρηση, ξύλο και πρώτες ύλες και πολλά άλλα.

Τομείς Εφαρμογών

Βιομηχανία Τροφίμων-Ποτών, Κλωστοϋφαντουργία, Εκτυπώσεις, Χαρτιού, Ταχυδρομείου, Βιομηχανία Ξύλου, Καπνοβιομηχανία, Αγροτική Βιομηχανία και Μηχανημάτων, Διαχείριση Υλικών-Αεροδρομίων, Εξοπλισμοί Μηχανημάτων, Βιομηχανία Συσκευασίας-Εμφιάλωσης, Βιομηχανία Αυτοκινήτων-Eλαστικών, Βιομηχανία Τσιμέντων, Ορυχεία και Λατομεία, Βιομηχανία Μαρμάρου, Τουβλοποιίας-Κεραμικών, Χαλυβουργία-Eπεξεργασία Mετάλλων, Ανακύκλωση-Βιολογικοί Καθαρισμοί, Χημικές Βιομηχανίες-Διυλιστήρια, Ενέργεια, Φυσικές-Ανακυκλώσιμες Πηγές.

Προϊόντα

Μειωτήρες, Κινητήρες, Inverters, Ταινίες, Ερπύστριες-Πλαστικά Στοιχεία, Iμάντες Κίνησης, Τροχαλίες, Αλυσίδες Κίνησης, Ράουλα, Αλυσοτροχοί, Πλέγματα, Κοχλίες, Κουβαδάκια, Αλυσίδες Μεταφοράς, Γρανάζια, Κόπλερ, Μηχανικά, Υδραυλικά, Κουζινέτα, Ιμάντες Μεταφοράς, Συνδετήρες Ταινιών, Ειδικά Μεταλλικά Εξαρτήματα, Κωνικές Πλήμνες, Σφιγκτήρες Αξόνων, Καρδανικοί Σταυροί, Επενδύσεις Τυμπάνων, Λιπαντικά, Κουζινέτα Ευθύγραμμης Ολίσθησης, Συσκευές Συγκόλλησης και πολλά άλλα προϊόντα κίνησης και μεταφοράς.

© 2013-2017
Profan Motion S.A.
Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται
Η Profan Motion S.A. είναι αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα των οίκων Chiorino και Siti Spa

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΠΟ CAREER+